Det brukar alltid vara mycket populärt att ha en hel fruktlåda på jobbet. Frukt är inte bara nyttigt, det är också vackert. Det är inte alls konstigt att man helst av allt vill avbilda och måla frukt för att de är fina att titta på och fina att avbilda.

Det har blivit alltmer populärt att hellre bjuda på frukt än kaffe. Båda gör oss människor pigga efter intaget. Fördelen med frukten är att man även får i sig vitaminer. Det får man inte på samma sätt med kaffe.

Enkelt att beställa

Det är inte alls krångligt att beställa en fruktlåda till kontoret, arbetsplatsen eller var det nu är som man arbetar. Man kan till exempel googla ”fruktlåda” och sedan orten där man önskar den. Google lär också känna av den position som du befinner dig på, om du har tillåtit Google att få veta din position. Då väljer deras sökmotorer upp den närmaste leverantören när man googlar ”fruktlåda”.

Välj helst miljövänlig och organiskt

Om frukten odlas på ett miljövänligt och giftfritt sätt, med metoder som är organiska, alltså man använder sig av naturens eget sätt att angripa skadedjur och sjukdomar, så räddas både de människorna som ska hantera den giftiga frukten och de som ska äta den. Och tvärtom – både personalen som har att hantera frukten och konsumenterna mår bättre av giftfri frukt. Det är egentligen märkligt att vi människor en gång började med att bespruta skadedjur med gift. Hur kan någon ens tänka att det är bra att spruta gift på mat som man sedan ska äta…?

Välj vitaminrik frukt istället för kaffe

Det är allt fler som väljer att servera sin personal frukt i stället för kaffe, och det har flera fördelar. Dels blir man ju minst lika pigg av frukt, dels får man i sig mer vitaminer. Kaffe har inga vitaminer, eller hur? Frukt är bra på så många sätt. Även kaffet har sina fördelar, men ska man få i sig vitaminerna är det med hjälp av frukten. Så varför inte se till att arbetstagarna får i sig det på jobbet?