För den som behöver en ny tandläkare i Solna är det bra att hitta denne innan behov uppstår. Anledning är att det kan vara många som vill besöka kliniken.

Anita hade bott och arbetat i Solna flera månader när hon plötsligt tappade en lagning. Frustrerat funderade hon på hur hon skulle hitta en bra tandläkare. Hon gjorde det som var smidigast. Hon frågade sina arbetskamrater på kontoret. De flesta gick till samma tandvårdsklinik och lovordade den vilket avgjorde saken.

Redan samma kväll gick hon in på klinikens hemsida och fyllde i ett formulär. Anita beskrev vad som hänt och att hon ville ha hjälp med lagningen och skickade iväg förfrågan. Sedan bläddrade hon mellan sidorna och gillade vad hon såg. De hade både tandblekning och akut tandvård, något som hon troligtvis skulle använda sig av i framtiden.

Tandläkare fick en lucka

Det gick bara två dagar innan hon fick ett meddelande från tandvårdskliniken Solna Dental. De hade fått en avbokning och undrade om hon kunde komma med kort varsel samma dag. Efter att ha kollat med sin närmaste chef, samtidigt som hon hade kliniken på telefon, tackade hon ja. Hon skulle vara där om en timme.

En ny fyllning lades där den gamla suttit och allt var som det skulle igen. Hon betalade och pratade med kassan om att hon skulle vilja komma tillbaka igen för en undersökning så snart de hade tid. Hon sattes upp igen och var nu officiellt en av deras fasta klienter som skulle kallas varje år.