Det är väldig tur att man idag kan ersätta tappade tänder med helt nya tandimplantat i Stockholm. Konstgjorda tänder som ser ut och känns precis som riktiga.

För många är det en stor katastrof när man tappar en eller flera tänder. Plötsligt kan man få stora problem med att tugga mat och att bita av delar av mat, men det kan även vara en kosmetisk katastrof där tappade tänder kan medföra en stor skillnad i utseendet.

Därför är det en mycket stor tur att det idag finns så pass bra teknik till att göra tandimplantat i Stockholm. Utrustning, material och skickliga yrkespersoner som kan ta fram tänder som ser ut, och känns, som de tänder som man har tappat. På det sättet kan man få tillbaka all funktion och det utseende som man hade innan tänderna försvann.

Riktiga tandimplantat i Stockholm

När man går till en klinik för tandimplantat i Stockholm så kommer man bli mycket väl omhändertagen. Där gör man en undersökning för att ta reda på hur tänderna ska fästas. Och därefter börjar man tillverka tandimplantaten på ett sätt som innebär att dessa tänder ska se ut, och kännas, som om det var tänderna man har tappat.

Det är viktigt att man får den där perfekta passformen på tandimplantatet, som kommer göra att man kan glömma bort att man har tillverkade tänder i munnen. Därför kan man göra minst en provning av tänderna innan de fästs fast, men man kan även göra vissa justeringar framöver.