Bor du i Hammarby Sjöstad så unna dig en stunds avkoppling i solarium. Ibland kan det behövas – det ger både solbränna, D-vitamin och en stund för dig själv.

Bor du i Hammarby Sjöstad? Fint läge med utsikt över Hammarby sjö. Nybyggda hus med fantastisk potential, så centralt beläget. Tanken var att det skulle skapas en OS-by här men istället kommer området och allt det som anläggs här Stockholms invånare till nytta. Det ska vi vara glada för.

I takt med att boende flyttar in i så etableras det också allt fler företag, butiker och restauranger här. Det blir smidigt för dig som bor där. Så nära till city och ändå behöver du inte ens ge dig in dit för att hitta allt du behöver.

Sola solarium har många effekter

Du kan till och med hitta solarium i Hammarby Sjöstad. Ett (eller flera) besök på solarium är verkligen något du borde unna dig. I vår stressiga vardag kan det annars vara svårt att ta sig tiden att koppla av. Kanske man slår sig ned med en bok i fåtöljen där hemma men reser sig strax igen när man kommer att tänka på allt som man “borde” göra.

Känner du igen dig i det? Då är solarium en bra idé. Det kommer att ge dig inte bara solbränna och kroppsegen produktion av D-vitamin, utan också tvinga dig att koppla av på riktigt. När du ligger i solariet är det ju inget annat att göra. Du kommer att må bra av det, bara vänta och se.